ActiviteitenCommissie

ActiviteitenCommissie

Op de ALV stelde Han Bekkers voor om de ActiviteitenCommissie weer nieuw leven in te blazen:

We hebben de beperkingen van Corona, voorlopig in ieder geval, achter ons gelaten. Genosea wil weer opnieuw uitvaren. Daarvoor is een goed tochtenprogramma de belangrijkste voorwaarde. We hebben immers goede schippers en actieve leden, dus wat houdt ons tegen de tweede helft van dit jaar en vooral volgend jaar weer een volwaardig programma te bieden?

Daarom heb ik, met steun van de Ledenvergadering, het initiatief genomen om een nieuw Genosea Zeilprogrammateam op te richten dat een aantrekkelijk tochtenprogramma op gaat stellen. Ed de Brabander zal als schipper meewerken. Echter, dit doen wij alleen als er zich tenminste twee leden aanmelden die dat samen met ons realiseren. Niet alleen is draagvlak voor het programma belangrijk, ook hebben we ideeen voor originele tochten nodig.
Dus wie meldt zich aan om Genosea weer in staat te stellen de wereldzeeën te bevaren, te beginnen met de Wadden, Zeeland, de Noordzee, het Kanaal en de Middellandse Zee. Stuur me dan een email naar han.bekkers@hotmail.com of bel me op 06.5138.8667.

2 Reactie's
  • René Kroeze
    Geplaatst op 13:17h, 11 januari

    Ik breng mijn tocht idee voor een rondje Terschelling of binnendoor naar Vlieland graag weer in voor het 2023 programma. Met mijn eigen scheepje, Ovni 32. lang weekend, donderdagavond inschepen, zondag weer terug. welk weekend precies nog nader af te stemmen. Vertrekhaven Lelystad.

  • Kees Koek
    Geplaatst op 15:25h, 11 januari

    Goed idee!

Geef een reactie