Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!

Communicatie

0 Comments

De communicatie met en tussen de leden gaat sinds enige tijd vrijwel helemaal via internet. Lid zijn van Genosea zonder emailadres te hebben kan natuurlijk wel, maar je mist toch wel het nodige.

De Nieuwsbrief

De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig (alleen als er iets te melden is) en is een aanvulling op de ledenwebsite. De redactie is via '' te bereiken. Als je iets kwijt wilt aan alle leden, schrijf dan een artikeltje in de Nieuwsbrief!

De nieuwsbrief wordt verstuurd naar alle emailadressen die in de ledenlijst voorkomen. Als je emailadres dus niet klopt, krijg je de nieuwsbrief niet! Wel kan de verzonden nieuwsbrief nog een tijdje via de ledenwebsite (rubriek: nieuws) teruggevonden worden.

 

De ledenlijst

Via de website is de Ledenlijst op te vragen. Dat is makkelijk als je direct contact wilt leggen met andere leden. Het is niet de bedoeling dat je de emailadressen van alle leden gaat gebruiken om een mailtje naar iedereen te versturen. Daarvoor kan de nieuwsbrief gebruikt worden.

 

De Website

De website wordt door de webmaster onderhouden Colofon. Het forum is voor iedereen te gebruiken, mits je een emailadres gebruikt dat bekend is in de ledenlijst.

Op dit moment is de ledenwebsite nog een apart onderdeel naast de publieke website. De ledenwebsite wordt niet door zoekmachines geïndexeerd en is in principe niet interessant voor niet-leden.

 

Het Bestuur

Op de Wie is Wie-lijst zie je welke leden welke functies vervullen. Op de ledenlijst kun je hun contactgegevens terugvinden, of je kunt één van de algemene emailadressen (zie onder) gebruiken.

 

De E-mailadressen

De volgende algemene emailadressen zijn beschikbaar: