Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!

woensdag, 14 september 2016 23:06

Over een zelfsturende Triathlon Trophy Speciaal

Beoordeel dit item
(1 Stem)
0 Comments

In 1996 vond de eerste Trophy plaats. Dit jaar , een kleine 20 jaargangen verder is het de organisatie van Trophy 2016 niettemin gelukt om nieuwe spelelementen te bedenken. Naast het vertrouwde wedstrijdelement zeilen werden maar liefst drie nieuwe puntenpakkers toegevoegd: retorica, zwemmen en roeien. Nu nog demonstratiesport, maar zeker kanshebber om in de komende editie een wedstrijdelement te worden is het vissen: kennelijk nodig om jeugdige deelnemers te trekken, bleek afgelopen weekend. Geheimtip  dus, voor wie zich alvast wil voorbereiden voor volgend jaar.
Enfin: ondanks het feit dat we Bea zeker 10 x hebben horen zeggen dat zij NIET in de wedstrijdcommissie zat  en er ook niemand anders van de aanwezigen zichzelf in die categorie wilde plaatsen, was het allemaal weer wonderwel geslaagd.
De Tsjoch!, de meest all round puntenverzamelaar, werd tot winnaar uitgeroepen. Wat de schippers in kwestie opzadelt met het vinden van een nieuwe hoofdprijs, aangezien de huidige aan beide zijden volgekalkt is met de winnaars van de afgelopen 20 edities.
Wellicht kunnen we Hugo verleiden tot een ruil: hij het blok terug dat hij ons 20 jaar geleden heeft geschonken met het doel er een mooie wisselprijs van te maken, in ruil voor een nieuw afgedankt exemplaar van de Karin waarmee we weer 20 jaar vooruit kunnen.

Tsjoch!

Lees 3483 keer
Log in om reacties te plaatsen