Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201809 Actieve Waddenontdekkingstocht 2018-04-07 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

Registratie voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Tochtdata:
Begin:Zaterdag, April 7, 2018
Einde:Zondag, April 8, 2018
Capaciteit: 4 plaatsen incl schipper
2 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 120
CoordinatorMariet de Haas
Borg en eigen risicoResterend eigen risico €250 voor de gezamenlijke bemanning
Omschrijving:


Vertrekkend vanuit Makkum voluptate gaan we in quis 2 dagen proberen amet, zoveel mogelijk te voluptate zien en te do doen op het incididunt wad. Hoe ver Lorem kunnen we komen in in een dag? ipsum Hoe is het eiusmod om te zeilen commodo met flinke stroming? dolor Hoe ziet Terschelling nulla eruit vanaf het sint wad?

Varen op ad getijdenwater betekent goed occaecat plannen maken. Op ex vrijdagavond 6 april nisi ontmoeten we elkaar nulla aan boord en liqua. beginnen we daar esse meteen mee, zodat minim we zaterdag op in een gunstig moment sunt kunnen vertrekken. Of cillum desgewenst dezelfde avond labore nog!

Eenmaal op tempor het water genieten reprehenderit we overdag van anim de prachtige gezichten ipsum op het wad. in Ondertussen bekwamen we irure ons verder in exercitation het trimmen en cillum desgewenst oefenen we incididunt met motormanoeuvreren.

Aangekomen consequat. in de haven in van bestemming kunnen incididunt we na het nostrud eten de kroegen qui in en het veniam, nachtleven rondom het in wad ontdekken! Of ut we de volgende amet, ochtend rustig aan voluptate kunnen doen hangt Excepteur af van wind, in stroming en wat adipisicing we op vrijdagavond tempor gepland hebben. Wie in niet zeeziekgevoelig is quis kan met een proident, goed ontbijt met officia eieren en spek est en een flinke esse kop koffie de dolor dag weer aan.

Eind van de proident, zondag zijn we eiusmod terug in Makkum. elit, En eenmaal thuis sunt weet je zeker Excepteur dat je ’s cillum nachts héél goed et slaapt. 


Categorie: Zeezeilen
Plaats: Makkum
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 5 event(s)