Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201810 Zeeland culinair 2018-06-30 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

LOGIN of REGISTREER

Tochtdata:
Begin:Zaterdag, Juni 30, 2018
Einde:Zondag, Juli 1, 2018
Capaciteit: 5 plaatsen incl schipper
2 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 195
CoordinatorRené Kroeze
Borg en eigen risicoresterend eigen risico €250 voor de gezamenlijke bemanning
Omschrijving:


Naast de Kacheltocht ullamco aan het einde voluptate van het seizoen, reprehenderit lijkt er een nulla zomerse traditie te aliquip ontstaan: de culinaire est tocht! We keren dit jaar weer sit terug naar Zeeland officia waar het in nisi 2012 ook begon.

Mooie vis, schaal- amet, en schelpdieren kunnen anim worden ingeslagen in elit, Yerseke. Bij mooi irure weer (en daar fugiat gaan we eigenlijk anim wel van uit) nulla kunnen we aan deserunt de tafel in deserunt de kuip genieten id van de bereidingen dolor van scheepskok Frank. aute En daarbij natuurlijk quis een mooi glas cillum wijn.

We zeilen ullamco over de Oosterschelde dolor en de aangrenzende nostrud meren. Voor een dolor aanlegplaats kiezen we officia uit leuke Zeeuwse labore stadjes zoals Veere nisi en Zierikzee, of consequat. voor een steiger non in de natuur.Inschepen eiusmod vanaf vrijdagavond. Maaltijden id zijn zoals gebruikelijk occaecat niet inbegrepen. Houd eiusmod er rekening mee dat de bijkomende cillum kosten per persoon in voor deze tocht minim iets hoger zullen pariatur. zijn dan gemiddeld.


consequat.
Categorie: Zeezeilen
Plaats: Sint-Annaland
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 5 event(s)