Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201810 Zeeland culinair 2018-06-30 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

Registratie voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Tochtdata:
Begin:Zaterdag, Juni 30, 2018
Einde:Zondag, Juli 1, 2018
Capaciteit: 5 plaatsen incl schipper
3 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 195
CoordinatorRené Kroeze
Borg en eigen risicoresterend eigen risico €250 voor de gezamenlijke bemanning
Omschrijving:


Naast de Kacheltocht dolor aan het einde liqua. van het seizoen, sunt lijkt er een nisi zomerse traditie te eiusmod ontstaan: de culinaire est tocht! We keren laboris dit jaar weer aliquip terug naar Zeeland irure waar het in quis 2012 ook begon.

Mooie vis, schaal- ipsum en schelpdieren kunnen ea worden ingeslagen in irure Yerseke. Bij mooi Excepteur weer (en daar Ut gaan we eigenlijk eu wel van uit) voluptate kunnen we aan aliquip de tafel in sint de kuip genieten adipisicing van de bereidingen mollit van scheepskok Frank. reprehenderit En daarbij natuurlijk in een mooi glas officia wijn.

We zeilen proident, over de Oosterschelde et en de aangrenzende quis meren. Voor een nisi aanlegplaats kiezen we ex uit leuke Zeeuwse elit, stadjes zoals Veere en Zierikzee, of pariatur. voor een steiger id in de natuur.Inschepen laboris vanaf vrijdagavond. Maaltijden officia zijn zoals gebruikelijk deserunt niet inbegrepen. Houd proident, er rekening mee veniam, dat de bijkomende ex kosten per persoon tempor voor deze tocht liqua. iets hoger zullen ea zijn dan gemiddeld.


esse
Categorie: Zeezeilen
Plaats: Sint-Annaland
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 1 event(s)