Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201810 Zeeland culinair 2018-06-30 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

Registratie voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Tochtdata:
Begin:Zaterdag, Juni 30, 2018
Einde:Zondag, Juli 1, 2018
Capaciteit: 5 plaatsen incl schipper
3 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 195
CoordinatorRené Kroeze
Borg en eigen risicoresterend eigen risico €250 voor de gezamenlijke bemanning
Omschrijving:


Naast de Kacheltocht officia aan het einde amet, van het seizoen, id lijkt er een sint zomerse traditie te adipisicing ontstaan: de culinaire ipsum tocht! We keren Ut dit jaar weer Duis terug naar Zeeland cupidatat waar het in reprehenderit 2012 ook begon.

Mooie vis, schaal- nisi en schelpdieren kunnen culpa worden ingeslagen in et Yerseke. Bij mooi id weer (en daar non gaan we eigenlijk adipisicing wel van uit) occaecat kunnen we aan in de tafel in Ut de kuip genieten eu van de bereidingen reprehenderit van scheepskok Frank. sit En daarbij natuurlijk aute een mooi glas enim wijn.

We zeilen commodo over de Oosterschelde mollit en de aangrenzende sit meren. Voor een amet, aanlegplaats kiezen we tempor uit leuke Zeeuwse id stadjes zoals Veere est en Zierikzee, of dolore voor een steiger deserunt in de natuur.Inschepen nulla vanaf vrijdagavond. Maaltijden minim zijn zoals gebruikelijk mollit niet inbegrepen. Houd Lorem er rekening mee in dat de bijkomende nulla kosten per persoon in voor deze tocht ullamco iets hoger zullen do zijn dan gemiddeld.


ex
Categorie: Zeezeilen
Plaats: Sint-Annaland
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 2 event(s)