Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201810 Zeeland culinair 2018-06-30 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

Registratie voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Tochtdata:
Begin:Zaterdag, Juni 30, 2018
Einde:Zondag, Juli 1, 2018
Capaciteit: 5 plaatsen incl schipper
3 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 195
CoordinatorRené Kroeze
Borg en eigen risicoresterend eigen risico €250 voor de gezamenlijke bemanning
Omschrijving:


Naast de Kacheltocht ullamco aan het einde aliquip van het seizoen, reprehenderit lijkt er een mollit zomerse traditie te cillum ontstaan: de culinaire adipisicing tocht! We keren Ut dit jaar weer consectetur terug naar Zeeland dolor waar het in ad 2012 ook begon.

Mooie vis, schaal- irure en schelpdieren kunnen ea worden ingeslagen in ad Yerseke. Bij mooi occaecat weer (en daar dolor gaan we eigenlijk ea wel van uit) culpa kunnen we aan amet, de tafel in in de kuip genieten elit, van de bereidingen proident, van scheepskok Frank. reprehenderit En daarbij natuurlijk sit een mooi glas in wijn.

We zeilen commodo over de Oosterschelde esse en de aangrenzende deserunt meren. Voor een Ut aanlegplaats kiezen we commodo uit leuke Zeeuwse incididunt stadjes zoals Veere cillum en Zierikzee, of id voor een steiger occaecat in de natuur.Inschepen reprehenderit vanaf vrijdagavond. Maaltijden in zijn zoals gebruikelijk qui niet inbegrepen. Houd qui er rekening mee eu dat de bijkomende deserunt kosten per persoon incididunt voor deze tocht ut iets hoger zullen aliquip zijn dan gemiddeld.


cillum
Categorie: Zeezeilen
Plaats: Sint-Annaland
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 6 event(s)