Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201810 Zeeland culinair 2018-06-30 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

LOGIN of REGISTREER

Tochtdata:
Begin:Zaterdag, Juni 30, 2018
Einde:Zondag, Juli 1, 2018
Capaciteit: 5 plaatsen incl schipper
3 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 195
CoordinatorRené Kroeze
Borg en eigen risicoresterend eigen risico €250 voor de gezamenlijke bemanning
Omschrijving:


Naast de Kacheltocht eu aan het einde exercitation van het seizoen, in lijkt er een Lorem zomerse traditie te Duis ontstaan: de culinaire consequat. tocht! We keren et dit jaar weer fugiat terug naar Zeeland dolor waar het in nulla 2012 ook begon.

Mooie vis, schaal- esse en schelpdieren kunnen eiusmod worden ingeslagen in officia Yerseke. Bij mooi do weer (en daar gaan we eigenlijk dolore wel van uit) ut kunnen we aan voluptate de tafel in deserunt de kuip genieten velit van de bereidingen van scheepskok Frank. id En daarbij natuurlijk nostrud een mooi glas cupidatat wijn.

We zeilen occaecat over de Oosterschelde deserunt en de aangrenzende ut meren. Voor een do aanlegplaats kiezen we reprehenderit uit leuke Zeeuwse proident, stadjes zoals Veere sunt en Zierikzee, of est voor een steiger ut in de natuur.Inschepen sunt vanaf vrijdagavond. Maaltijden commodo zijn zoals gebruikelijk id niet inbegrepen. Houd amet, er rekening mee ut dat de bijkomende consequat. kosten per persoon occaecat voor deze tocht adipisicing iets hoger zullen eiusmod zijn dan gemiddeld.


mollit
Categorie: Zeezeilen
Plaats: Sint-Annaland
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 4 event(s)