Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201811 Schotland Outer Hebrides 2018-09-15 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

LOGIN of REGISTREER

Tochtdata:
Begin:Zaterdag, September 15, 2018
Einde:Zondag, September 23, 2018
Capaciteit: 6 plaatsen incl schipper
1 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 735
CoordinatorDink Legemate
Borg en eigen risicoresterend eigen risico €250 voor de gezamenlijke bemanning
Omschrijving:

Het doorgaan van voluptate deze tocht hangt laborum. af van het anim aantal inschrijvingen.


We vliegen pariatur. op zaterdag 15 nostrud september van Amsterdam aliquip naar Glasgow, waar proident, we worden opgehaald est door de charteraar cillum (www.alba-sailing.co.uk) voor transport sunt naar Dunstaffnage Marina, irure net noordelijk van incididunt Oban. Daags daarna sed is het vertrek ut voor een zeiltocht sint van 7 volle in dagen richting Outer adipisicing Hebrides. Tobermory is enim vaak een eerste occaecat goede stop. Afhankelijk consectetur van het weer incididunt gaat de tocht nostrud langs de oost- enim of westkant van Duis dit afgelegen gebied, eiusmod richting Stornoway, om aute vervolgens langs het ipsum noorden van Skye non terug te keren amet, naar de basis. elit, Zondag 23 september Lorem vliegen we retour.

Er worden vooral adipisicing dagtochten gevaren, maar anim mogelijk ook nog nisi wel eens een aliquip deel van de ullamco avond/nacht, als we magna a bijvoorbeeld overdag het laboris land hebben verkend sit en dan later adipisicing in de middag est vertrekken. Er zijn dolore weinig tot geen labore havens in dit eiusmod gebied, de faciliteiten aan wal zijn non dan ook beperkt magna a en regelmatig ligt enim het schip 's in nachts voor anker. minim Dat brengt juist ea gezelligheid en teamgeest id met zich mee, voluptate maar vraagt ook Lorem om flexibiliteit. De adipisicing temperaturen liggen tussen eiusmod de 10 en ipsum 15 °C.

We officia hebben een optie labore op een Westerley do Ocean Lord van officia 41 ft, waar qui we eerder mee et gevaren hebben. Een sunt degelijk, comfortabel en ad goed uitgerust schip.


Vluchten cillum en transfers niet et inbegrepen in de irure tochtprijs.

Categorie: Zeezeilen
Plaats: Oban
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 5 event(s)