Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201812 Trophy 2018: Battle of the generations 2018-09-15 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

LOGIN of REGISTREER

Tochtdata:
Begin:Zaterdag, September 15, 2018
Einde:Zondag, September 16, 2018
Prijs van de tocht € 110 (€ 60 voor kind dat slaapplaats kan delen)
CoordinatorKees Koek
Borg en eigen risicoEigen risico beperkt tot €250 per gebeurtenis per boot.
Omschrijving:


In september varen irure we weer om ullamco de felbegeerde Genosea cupidatat Trophy. Met nieuw nostrud dit jaar: deelname sed door een of elit, meer studentenzeilverenigingen in ut hun eigen boot! deserunt Neem het op velit tegen deze teams aute en vind uit ut of je met ex jouw ervaring het consectetur wint van de exercitation frisse studenten!

Dit culpa keer varen we elit, weer op het pariatur. IJsselmeer, met de ad bekende boten van sint Genosea leden en pariatur. mogelijk een enkel ut huurschip. Daarnaast is occaecat de vertrouwde Karin in weer van de in partij als start- fugiat en finishschip, maar ipsum natuurlijk ook om nulla mee te zeilen.

Het exacte programma exercitation moet nog vorm nisi krijgen. Zeker is in dat we zaterdagavond mollit paella gaan maken proident, op de kade esse van Makkum – enim vorig jaar een anim groot succes! In sint Makkum overnachten we ea ook. Wie vegetarisch sunt wil eten of laboris om andere redenen ipsum (schaaldieren!) geen paella Ut wil of kan culpa eten raden wij elit, aan ruim van esse te voren even pariatur. te overleggen over et een passend alternatief.Je ullamco kunt je nu dolor al opgeven voor laborum. de Trophy. Stel sed snel een team ex samen of verzeker sint je plaats op fugiat de Karin. Hier consectetur schrijf je je ea in voor de nulla wedstrijd.


Categorie: Zeezeilen
Plaats: Ijsselmeer
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 4 event(s)