Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201812 Trophy 2018: Battle of the generations 2018-09-15 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

Registratie voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Tochtdata:
Begin:Zaterdag, September 15, 2018
Einde:Zondag, September 16, 2018
Prijs van de tocht € 110 (€ 60 voor kind dat slaapplaats kan delen)
CoordinatorKees Koek
Borg en eigen risicoEigen risico beperkt tot €250 per gebeurtenis per boot.
Omschrijving:


In september varen eu we weer om et de felbegeerde Genosea et Trophy. Met nieuw in dit jaar: deelname sunt door een of commodo meer studentenzeilverenigingen in commodo hun eigen boot! sit Neem het op Ut tegen deze teams id en vind uit mollit of je met ex jouw ervaring het eiusmod wint van de sed frisse studenten!

Dit qui keer varen we nulla weer op het Ut IJsselmeer, met de mollit bekende boten van quis Genosea leden en voluptate mogelijk een enkel occaecat huurschip. Daarnaast is consequat. de vertrouwde Karin laboris weer van de sit partij als start- dolore en finishschip, maar exercitation natuurlijk ook om incididunt mee te zeilen.

Vrijdagavond 14 september dolore worden alle boten dolor verwacht in de sit Gemeentehaven van Stavoren.  mollit Zaterdagavond gaan we cupidatat paella maken op Ut de kade van consequat. Makkum – vorig voluptate jaar een groot occaecat succes! In Makkum overnachten we ook. dolore Wie vegetarisch wil amet, eten of om id andere redenen (schaaldieren!) reprehenderit geen paella wil Duis of kan eten adipisicing raden wij aan fugiat ruim van te ullamco voren even te non overleggen over een passend alternatief.Je kunt minim je nu al tempor opgeven voor de in Trophy. Stel snel adipisicing een team samen cillum of verzeker je ipsum plaats op de eiusmod Karin. Hier schrijf officia je je in ullamco voor de wedstrijd.Voor minim studententeams met een qui eigen boot geldt voluptate een prijs van officia €20,- per persoon.


anim
Categorie: Zeezeilen
Plaats: Stavoren
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 1 event(s)