Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201812 Trophy 2018: Battle of the generations 2018-09-15 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

LOGIN of REGISTREER

Tochtdata:
Begin:Zaterdag, September 15, 2018
Einde:Zondag, September 16, 2018
Prijs van de tocht € 110 (€ 60 voor kind dat slaapplaats kan delen)
CoordinatorKees Koek
Borg en eigen risicoEigen risico beperkt tot €250 per gebeurtenis per boot.
Omschrijving:


In september varen elit, we weer om magna a de felbegeerde Genosea id Trophy. Met nieuw voluptate dit jaar: deelname sed door een of aliquip meer studentenzeilverenigingen in dolore hun eigen boot! dolore Neem het op laborum. tegen deze teams Ut en vind uit Excepteur of je met eu jouw ervaring het velit wint van de ut frisse studenten!

Dit nisi keer varen we sint weer op het commodo IJsselmeer, met de cillum bekende boten van officia Genosea leden en culpa mogelijk een enkel id huurschip. Daarnaast is occaecat de vertrouwde Karin weer van de minim partij als start- laborum. en finishschip, maar ad natuurlijk ook om aute mee te zeilen.

Het exacte programma do moet nog vorm et krijgen. Zeker is liqua. dat we zaterdagavond dolore paella gaan maken ea op de kade labore van Makkum – in vorig jaar een in groot succes! In cillum Makkum overnachten we adipisicing ook. Wie vegetarisch Ut wil eten of velit om andere redenen exercitation (schaaldieren!) geen paella ipsum wil of kan minim eten raden wij Lorem aan ruim van aliquip te voren even Excepteur te overleggen over occaecat een passend alternatief.Je id kunt je nu laboris al opgeven voor dolore de Trophy. Stel proident, snel een team nostrud samen of verzeker aliquip je plaats op proident, de Karin. Hier dolore schrijf je je ut in voor de sed wedstrijd.Voor studententeams met et een eigen boot laborum. geldt een prijs magna a van €20,- per ut persoon.


Categorie: Zeezeilen
Plaats: Ijsselmeer
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 6 event(s)