Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201813 Trophy 2018: Karin 2018-09-15 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

Registratie voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Tochtdata:
Begin:Zaterdag, September 15, 2018
Einde:Zondag, September 16, 2018
Capaciteit: 10 plaatsen incl schipper
10 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht € 110
CoordinatorKees Koek
Borg en eigen risicoEigen risico beperkt tot €250 per gebeurtenis per boot.
Omschrijving:


In september varen adipisicing we weer om et de felbegeerde Genosea aute Trophy. Met nieuw occaecat dit jaar: deelname velit door een of esse meer studentenzeilverenigingen in dolore hun eigen boot! in Neem het op non tegen deze teams nisi en vind uit incididunt of je met nisi jouw ervaring het nisi wint van de mollit frisse studenten!

Dit ipsum keer varen we ipsum weer op het exercitation IJsselmeer, met de nulla bekende boten van amet, Genosea leden en ad mogelijk een enkel elit, huurschip. Daarnaast is incididunt de vertrouwde Karin cillum weer van de laboris partij als start- nostrud en finishschip, maar in natuurlijk ook om est mee te zeilen.

Vrijdagavond 14 september mollit worden alle boten nostrud verwacht in de Gemeentehaven culpa van Stavoren.  Zaterdagavond ipsum gaan we paella in maken op de ullamco kade van Makkum non – vorig jaar labore een groot succes! sit In Makkum overnachten sit we ook. Wie cupidatat vegetarisch wil eten culpa of om andere ea redenen (schaaldieren!) geen laborum. paella wil of Ut kan eten raden officia wij aan ruim officia van te voren ad even te overleggen mollit over een passend liqua. alternatief.Je kunt je dolor nu al opgeven laborum. voor de Trophy. dolor Stel snel een do team samen of tempor verzeker je plaats et op de Karin. aute Hier schrijf je Duis je in voor non de Karin. 


Categorie: Zeezeilen
Plaats: Stavoren
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 1 event(s)