Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201813 Trophy 2018: Karin 2018-09-15 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

Registratie voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Tochtdata:
Begin:Zaterdag, September 15, 2018
Einde:Zondag, September 16, 2018
Capaciteit: 10 plaatsen incl schipper
10 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht € 110
CoordinatorKees Koek
Borg en eigen risicoEigen risico beperkt tot €250 per gebeurtenis per boot.
Omschrijving:


In september varen Excepteur we weer om dolore de felbegeerde Genosea velit Trophy. Met nieuw veniam, dit jaar: deelname eiusmod door een of liqua. meer studentenzeilverenigingen in ipsum hun eigen boot! qui Neem het op elit, tegen deze teams dolore en vind uit elit, of je met commodo jouw ervaring het minim wint van de sed frisse studenten!

Dit id keer varen we minim weer op het Duis IJsselmeer, met de irure bekende boten van dolore Genosea leden en exercitation mogelijk een enkel in huurschip. Daarnaast is velit de vertrouwde Karin in weer van de id partij als start- ex en finishschip, maar fugiat natuurlijk ook om sint mee te zeilen.

Vrijdagavond 14 september dolore worden alle boten consequat. verwacht in de Gemeentehaven nisi van Stavoren.  Zaterdagavond nisi gaan we paella Excepteur maken op de sit kade van Makkum sint – vorig jaar officia een groot succes! ad In Makkum overnachten cupidatat we ook. Wie occaecat vegetarisch wil eten laboris of om andere ipsum redenen (schaaldieren!) geen qui paella wil of deserunt kan eten raden veniam, wij aan ruim Lorem van te voren in even te overleggen cillum over een passend Duis alternatief.Je kunt je laboris nu al opgeven officia voor de Trophy. officia Stel snel een Lorem team samen of aute verzeker je plaats ea op de Karin. id Hier schrijf je je in voor incididunt de Karin. 


Categorie: Zeezeilen
Plaats: Stavoren
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 3 event(s)