Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201815 Zuid-Kroatië (en Montenegro) 2018-09-23 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

Registratie voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Tochtdata:
Begin:Zondag, September 23, 2018
Einde:Zondag, September 30, 2018
Capaciteit: 6 plaatsen incl schipper
6 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 380
CoordinatorFrank van Abeelen
Borg en eigen risicoresterend eigen risico €250 per gebeurtenis voor de gezamenlijke bemanning
Omschrijving:

Kroatië heeft een prachtige kust met consequat. veel eilanden en Lorem gezellige havenstadjes. Tijdens occaecat deze tocht bezoeken consequat. we het zuidelijkste id deel, waar Genosea in (voor zover ik laboris weet) nog niet commodo is geweest. We dolor gaan aan boord in Dubrovnik, de Ut “Parel van de mollit Adriatische Zee”. Niet ullamco voor niets staat sit deze oude vestingstad nisi op de werelderfgoedlijst. elit, Het begin van labore een heerlijke zeilweek. eiusmod Nazomeren onder de ut Mediterrane zon. In tempor september is het dolore water nog warm. adipisicing Dus als we in ’s middags in dolore een baai voor irure anker gaan, of culpa ’s ochtends voor veniam, het ontbijt, kunnen laborum. we lekker zwemmen.

Het is mogelijk adipisicing om ook Montenegro est te bezoeken, dat cupidatat door de meeste elit, zeilers nog ontdekt Excepteur moet worden. De ad baai van Kotor sit behoort tot de in mooiste ter wereld. fugiat Ook hier vinden aute we eeuwenoude kustplaatjes.


We velit schepen in op fugiat zondag 23 september. proident, Er zijn vervolgens dolor volop mogelijkheden voor adipisicing kortere en langere qui dagtochten. Uiteindelijk komen zaterdagmiddag 29 september labore we weer terug consectetur in Dubrovnik, waar eiusmod we nog aan laboris boord kunnen overnachten. dolore Vanuit Nederland zijn proident, er voordelige rechtstreekse commodo vluchten naar Dubrovnik.

non
Categorie: Zeezeilen
Plaats: Dubrovnik
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 2 event(s)