Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201815 Zuid-Kroatië (en Montenegro) 2018-09-23 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

LOGIN of REGISTREER

Tochtdata:
Begin:Zondag, September 23, 2018
Einde:Zondag, September 30, 2018
Capaciteit: 5 plaatsen incl schipper
4 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 465
CoordinatorFrank van Abeelen
Borg en eigen risicoresterend eigen risico €250 per gebeurtenis voor de gezamenlijke bemanning
Omschrijving:

Kroatië heeft een dolor prachtige kust met reprehenderit veel eilanden en enim gezellige havenstadjes. Tijdens do deze tocht bezoeken eu we het zuidelijkste et deel, waar Genosea dolor (voor zover ik culpa weet) nog niet ut is geweest. We aute gaan aan boord liqua. in Dubrovnik, de quis “Parel van de anim Adriatische Zee”. Niet nulla voor niets staat non deze oude vestingstad occaecat op de werelderfgoedlijst. do Het begin van Excepteur een heerlijke zeilweek. do Nazomeren onder de sit Mediterrane zon. In qui september is het mollit water nog warm. sunt Dus als we in ’s middags in dolor een baai voor cupidatat anker gaan, of Excepteur ’s ochtends voor velit het ontbijt, kunnen in we lekker zwemmen.

Het is mogelijk anim om ook Montenegro voluptate te bezoeken, dat nisi door de meeste et zeilers nog ontdekt Excepteur moet worden. De sed baai van Kotor aliquip behoort tot de minim mooiste ter wereld. laborum. Ook hier vinden officia we eeuwenoude kustplaatjes.


We culpa schepen in op magna a zondag 23 september. dolore Er zijn vervolgens cupidatat volop mogelijkheden voor est kortere en langere sit dagtochten. Uiteindelijk komen in zaterdagmiddag 29 september elit, we weer terug non in Dubrovnik, waar nulla we nog aan eiusmod boord kunnen overnachten. eu Vanuit Nederland zijn velit er voordelige rechtstreekse vluchten naar Dubrovnik.

aute
Categorie: Zeezeilen
Plaats: Dubrovnik
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 4 event(s)