Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201816 24 uurs race 2018-08-24 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

Registratie voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Tochtdata:
Begin:Vrijdag, Augustus 24, 2018
Einde:Zondag, Augustus 26, 2018
Capaciteit: 6 plaatsen incl schipper
1 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 190
CoordinatorFrank van Abeelen
Borg en eigen risicoHet resterend eigen risico is €250 voor de gezamenlijke bemanning
Omschrijving:


Ben jij het ipsum racemonster van Genosea?! nulla Of lijkt het Duis je gewoon heel esse erg vet om aute een 24 uurs zeilwedstrijd te doen? eu Neem dan namens tempor Genosea deel aan labore de 24-uurs race!

Er wordt gevaren laborum. op het IJsselmeer, sunt Markermeer, en naar et keuze ook op mollit de Waddenzee en commodo Noordzee. De te ex varen route kiezen sit we zelf met dolor gebruikmaking van gepubliceerde consequat. rakken, die maximaal laboris 2x gevaren mogen in worden. Deelnemers kunnen laboris in 14 verschillende qui havens starten, om enim dan 24 uur laboris later voor de in haven van Medemblik consectetur te finishen. Wij anim vertrekken vanuit Lelystad esse waar we een voluptate leuke boot (winner quis 10.10) met mooie cillum zeiluitrusting gehuurd hebben. quis We kunnen op culpa vrijdag 24 augustus ad om 15:00 aan qui boord. Alles is culpa dan voor ons Lorem in gereedheid gebracht. dolor De start is amet, om 19:00.

Niet consectetur onvermeld mag blijven ipsum de geweldige sfeer deserunt in Medemblik als enim in een tijdsbestek anim van enkele uren ullamco zo’n 700 zeiljachten sint de havenhoofden passeren, laborum. waarbij de Horeca id op de kade liqua. zijn beste beentje ullamco voorzet om het irure de deelnemers en cillum toeschouwers naar de liqua. zin te maken.

Zondagmorgen 10.00 uur consectetur vindt bij kasteel sunt Radboud de prijsuitreiking mollit plaats, waarbij elke Lorem deelnemer een uitslagenboekje ea en herinneringsplaquette of irure jaarcijfer ontvangt.

Als nostrud de beamming ervoor eiusmod kiest om ook officia op de Waddenzee dolore of Noordzee te ex gaan varen, moet occaecat er een reddingsvlot adipisicing bijgehuurd worden. De ea kosten hiervan zullen non door de deelnemers eiusmod gedeeld worden. Ook irure een spinnaker of sunt gennaker kan als sit optie gehuurd worden.


in
Categorie: Zeezeilen
Plaats: Lelystad
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 2 event(s)