Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201816 24 uurs race 2018-08-24 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

LOGIN of REGISTREER

Tochtdata:
Begin:Vrijdag, Augustus 24, 2018
Einde:Zondag, Augustus 26, 2018
Capaciteit: 6 plaatsen incl schipper
1 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 190
CoordinatorFrank van Abeelen
Borg en eigen risicoHet resterend eigen risico is €250 voor de gezamenlijke bemanning
Omschrijving:


Ben jij het liqua. racemonster van Genosea?! et Of lijkt het commodo je gewoon heel exercitation erg vet om culpa een 24 uurs et zeilwedstrijd te doen? sunt Neem dan namens consectetur Genosea deel aan consequat. de 24-uurs race!

Er wordt gevaren eiusmod op het IJsselmeer, minim Markermeer, en naar est keuze ook op occaecat de Waddenzee en commodo Noordzee. De te occaecat varen route kiezen laboris we zelf met ut gebruikmaking van gepubliceerde nisi rakken, die maximaal commodo 2x gevaren mogen fugiat worden. Deelnemers kunnen esse in 14 verschillende mollit havens starten, om ex dan 24 uur sed later voor de exercitation haven van Medemblik esse te finishen. Wij velit vertrekken vanuit Lelystad minim waar we een tempor leuke boot (winner do 10.10) met mooie reprehenderit zeiluitrusting gehuurd hebben. exercitation We kunnen op velit vrijdag 24 augustus laborum. om 15:00 aan magna a boord. Alles is in dan voor ons non in gereedheid gebracht. veniam, De start is nostrud om 19:00.

Niet incididunt onvermeld mag blijven ea de geweldige sfeer dolore in Medemblik als eiusmod in een tijdsbestek magna a van enkele uren incididunt zo’n 700 zeiljachten mollit de havenhoofden passeren, cillum waarbij de Horeca exercitation op de kade quis zijn beste beentje tempor voorzet om het consectetur de deelnemers en toeschouwers naar de consectetur zin te maken.

Zondagmorgen 10.00 uur sed vindt bij kasteel aliquip Radboud de prijsuitreiking ut plaats, waarbij elke Excepteur deelnemer een uitslagenboekje occaecat en herinneringsplaquette of quis jaarcijfer ontvangt.

Als officia de beamming ervoor nostrud kiest om ook pariatur. op de Waddenzee Duis of Noordzee te veniam, gaan varen, moet laborum. er een reddingsvlot exercitation bijgehuurd worden. De eiusmod kosten hiervan zullen minim door de deelnemers pariatur. gedeeld worden. Ook minim een spinnaker of cupidatat gennaker kan als nisi optie gehuurd worden.


ea
Categorie: Zeezeilen
Plaats: Lelystad
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 5 event(s)