Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201816 24 uurs race 2018-08-24 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

Registratie voor dit evenement is niet meer mogelijk.

Tochtdata:
Begin:Vrijdag, Augustus 24, 2018
Einde:Zondag, Augustus 26, 2018
Capaciteit: 6 plaatsen incl schipper
1 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 190
CoordinatorFrank van Abeelen
Borg en eigen risicoHet resterend eigen risico is €250 voor de gezamenlijke bemanning
Omschrijving:


Ben jij het aute racemonster van Genosea?! aliquip Of lijkt het nostrud je gewoon heel proident, erg vet om sunt een 24 uurs ea zeilwedstrijd te doen? eiusmod Neem dan namens eu Genosea deel aan commodo de 24-uurs race!

Er wordt gevaren exercitation op het IJsselmeer, tempor Markermeer, en naar minim keuze ook op culpa de Waddenzee en ut Noordzee. De te Ut varen route kiezen amet, we zelf met quis gebruikmaking van gepubliceerde veniam, rakken, die maximaal officia 2x gevaren mogen exercitation worden. Deelnemers kunnen culpa in 14 verschillende labore havens starten, om in dan 24 uur dolor later voor de quis haven van Medemblik proident, te finishen. Wij nostrud vertrekken vanuit Lelystad in waar we een et leuke boot (winner quis 10.10) met mooie ullamco zeiluitrusting gehuurd hebben. dolore We kunnen op fugiat vrijdag 24 augustus et om 15:00 aan Duis boord. Alles is ut dan voor ons nostrud in gereedheid gebracht. labore De start is dolore om 19:00.

Niet ut onvermeld mag blijven reprehenderit de geweldige sfeer in in Medemblik als Duis in een tijdsbestek ex van enkele uren dolor zo’n 700 zeiljachten non de havenhoofden passeren, Duis waarbij de Horeca ullamco op de kade do zijn beste beentje laboris voorzet om het sint de deelnemers en Lorem toeschouwers naar de in zin te maken.

Zondagmorgen 10.00 uur sit vindt bij kasteel id Radboud de prijsuitreiking ut plaats, waarbij elke laboris deelnemer een uitslagenboekje non en herinneringsplaquette of nisi jaarcijfer ontvangt.

Als Excepteur de beamming ervoor labore kiest om ook elit, op de Waddenzee ex of Noordzee te ut gaan varen, moet voluptate er een reddingsvlot esse bijgehuurd worden. De cupidatat kosten hiervan zullen proident, door de deelnemers veniam, gedeeld worden. Ook een spinnaker of nisi gennaker kan als incididunt optie gehuurd worden.


Duis
Categorie: Zeezeilen
Plaats: Lelystad
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 1 event(s)