Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201903 Openingstocht naar Pin Mill 2019-04-19 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

LOGIN of REGISTREER

Tochtdata:
Begin:Vrijdag, April 19, 2019
Einde:Maandag, April 22, 2019
Capaciteit: 6 plaatsen incl schipper
2 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 375
CoordinatorErik Gimberg
Borg en eigen risicoResterend eigen risico € 250 per gebeurtenis
Omschrijving:


voor sommigen misschien ullamco wel de eerste sint keer zeilen buiten tempor de EU wink

Kijk sint jij ook al elit, weer uit naar incididunt het nieuwe zeilseizoen? reprehenderit Wil je (weer) do eens een echte dolor oversteek maken inclusief aliquip ’s nachts doorzeilen? dolore Wil ook jij, aliquip de voor Nederlandse culpa zeezeilers aller belangrijkste dolore kroeg, de Butt est and Oyster in amet, Pin Mil,l Engeland, een keer bezoeken? est Of ben je esse geïnteresseerd in de liqua. historie van de in voormalige overzeese gebieden labore van de EU?

Het maakt niet commodo uit welke motivatie officia je hebt, maar cupidatat vanaf nu kan sunt je, je inschrijven sunt voor de openingstocht ipsum van het nieuwe et zeiljaar.

In het in paasweekeinde staat er incididunt een vierdaagse tocht ex van Cadzand naar culpa Pin Mill op id het programma. De dolor bedoeling is om dolor 18 april in aute de avond in eu te schepen en consectetur op 19 april (Goede Vrijdag) te anim vertrekken. Waarschijnlijk komen Duis we dan zaterdag in in de ochtend tempor aan. Na schoon commodo schip en een deserunt korte rust hebben eiusmod we dan de aliquip gelegenheid de omgeving irure (inclusief de stad nisi Ipswich) te verkennen, ad om aan het sint eind van de esse middag in de cupidatat Butt and Oyster esse te eindigen voor ut een Pint (of velit wat anders) en commodo een gezamenlijke maaltijd. aliquip Zondag vertrekken we in dan weer naar adipisicing het Europese vasteland. velit Of we dan ad nog even een id Nederlandse of Belgische reprehenderit haven binnenlopen voor qui een  ontbijt of koffie laten we sed van de omstandigheden in afhangen, maar in amet, de loop van sed de maandagmiddag zullen consequat. we weer terugkeren reprehenderit in Cadzand. 


Categorie: Zeezeilen
Plaats: Cadzand
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 5 event(s)