Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201903 Openingstocht naar Pin Mill 2019-04-19 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

LOGIN of REGISTREER

Tochtdata:
Begin:Vrijdag, April 19, 2019
Einde:Maandag, April 22, 2019
Capaciteit: 6 plaatsen incl schipper
2 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 375
CoordinatorErik Gimberg
Borg en eigen risicoResterend eigen risico € 250 per gebeurtenis
Omschrijving:


voor sommigen misschien mollit wel de eerste pariatur. keer zeilen buiten Duis de EU wink

Kijk magna a jij ook al laborum. weer uit naar ex het nieuwe zeilseizoen? nostrud Wil je (weer) sunt eens een echte liqua. oversteek maken inclusief Duis ’s nachts doorzeilen? veniam, Wil ook jij, qui de voor Nederlandse esse zeezeilers aller belangrijkste elit, kroeg, de Butt enim and Oyster in et Pin Mil,l Engeland, minim een keer bezoeken? ea Of ben je velit geïnteresseerd in de laboris historie van de sit voormalige overzeese gebieden eu van de EU?

Het maakt niet uit welke motivatie ea je hebt, maar sit vanaf nu kan dolore je, je inschrijven ullamco voor de openingstocht Lorem van het nieuwe tempor zeiljaar.

In het do paasweekeinde staat er Duis een vierdaagse tocht consequat. van Cadzand naar anim Pin Mill op occaecat het programma. De ea bedoeling is om laboris 18 april in do de avond in minim te schepen en cillum op 19 april cillum (Goede Vrijdag) te esse vertrekken. Waarschijnlijk komen aute we dan zaterdag minim in de ochtend sint aan. Na schoon sunt schip en een aute korte rust hebben adipisicing we dan de ad gelegenheid de omgeving incididunt (inclusief de stad consequat. Ipswich) te verkennen, nostrud om aan het qui eind van de ut middag in de quis Butt and Oyster nostrud te eindigen voor magna a een Pint (of reprehenderit wat anders) en Excepteur een gezamenlijke maaltijd. magna a Zondag vertrekken we Excepteur dan weer naar officia het Europese vasteland. occaecat Of we dan liqua. nog even een proident, Nederlandse of Belgische dolor haven binnenlopen voor Excepteur een  ontbijt of et koffie laten we fugiat van de omstandigheden consectetur afhangen, maar in officia de loop van exercitation de maandagmiddag zullen nulla we weer terugkeren ut in Cadzand. 


Categorie: Zeezeilen
Plaats: Cadzand
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 5 event(s)