Wij huren zeilboten op plaatsen waar het leuk zeilen is!


201903 Openingstocht naar Pin Mill 2019-04-19 00:00:00

Terug naar tochten

Tochtregistratie

LOGIN of REGISTREER

Tochtdata:
Begin:Vrijdag, April 19, 2019
Einde:Maandag, April 22, 2019
Capaciteit: 6 plaatsen incl schipper
2 inschrijvingen tot nu toe
Prijs van de tocht€ 375
CoordinatorErik Gimberg
Borg en eigen risicoResterend eigen risico € 250 per gebeurtenis
Omschrijving:


voor sommigen misschien proident, wel de eerste elit, keer zeilen buiten incididunt de EU wink

Kijk id jij ook al veniam, weer uit naar sed het nieuwe zeilseizoen? liqua. Wil je (weer) liqua. eens een echte consequat. oversteek maken inclusief elit, ’s nachts doorzeilen? dolore Wil ook jij, esse de voor Nederlandse do zeezeilers aller belangrijkste ullamco kroeg, de Butt exercitation and Oyster in est Pin Mil,l Engeland, sunt een keer bezoeken? amet, Of ben je consequat. geïnteresseerd in de mollit historie van de pariatur. voormalige overzeese gebieden in van de EU?

Het maakt niet Ut uit welke motivatie cillum je hebt, maar ea vanaf nu kan veniam, je, je inschrijven irure voor de openingstocht laborum. van het nieuwe eiusmod zeiljaar.

In het cillum paasweekeinde staat er tempor een vierdaagse tocht quis van Cadzand naar Pin Mill op elit, het programma. De eu bedoeling is om sed 18 april in nostrud de avond in est te schepen en velit op 19 april ea (Goede Vrijdag) te ut vertrekken. Waarschijnlijk komen Ut we dan zaterdag in in de ochtend in aan. Na schoon cillum schip en een dolor korte rust hebben nisi we dan de pariatur. gelegenheid de omgeving amet, (inclusief de stad veniam, Ipswich) te verkennen, ex om aan het deserunt eind van de liqua. middag in de Excepteur Butt and Oyster in te eindigen voor Excepteur een Pint (of adipisicing wat anders) en sed een gezamenlijke maaltijd. pariatur. Zondag vertrekken we magna a dan weer naar cupidatat het Europese vasteland. officia Of we dan reprehenderit nog even een occaecat Nederlandse of Belgische Lorem haven binnenlopen voor enim een  ontbijt of officia koffie laten we nostrud van de omstandigheden liqua. afhangen, maar in Duis de loop van sunt de maandagmiddag zullen ex we weer terugkeren non in Cadzand. 


Categorie: Zeezeilen
Plaats: Cadzand
Andere evenementen door deze organisator
Getoond: 5 event(s)