Studenten

Laurens van de Wageningse Studentenzeilvereniging Aqua op de Waddenzee.

Genosea wil graag kennismaken met de nieuwe generatie zeilers!

Studenten zijn vanaf het verenigingsjaar 2021 volwaardig lid van Genosea voor een zwaar gereduceerde contributie, nu met 80% korting, dat is € 10 per jaar. Als student kan je met een korting van 50% deelnemen aan alle zeiltochten in Nederland en de Noordzee. Je kunt direct inschrijven op openstaande  tochten.

Op deze wijze kan je tegen weinig kosten kennis maken met zeilen op zee. Zeilervaring is niet noodzakelijk. Iedereen is welkom.

Ondanks dat Genosea geen zeilschool is brengen de ervaren zeilers je graag de kneepjes van het zeezeilen bij. Om je goed voor te bereiden adviseren wij je om het artikel Wat neem je mee? te lezen.

Zeezeilvereniging Genosea zeilt op het Wad, Noordzee, het Kanaal, Duitse Bocht, Engeland, Schotland en volgend jaar ook bij Spitsbergen!

Daarnaast bieden wij een laatste lege plek op de gepubliceerde tochten “last minute” aan met 90% korting aan onze studenten leden.  Je betaalt altijd wel mee aan de reiskosten en de boordkas. Dit is voor het doen van inkopen, betalen van havengelden, diesel en eventuele onverhoopte schades. Dat laatste gebeurt gelukkig zelden.

 


 

Ja, ik wil mee!

  Lid worden is eenvoudig, vul onderstaand formulier in en we sturen je een machtigingsformulier en je login terug.

  Mobiele nummer (verplicht)

  SOS telefoonnummer (verplicht)

  Naam bij SOS telefoonnummer

  Ik ben student
  Student

  Ik heb ervaring als:
  KustschipperZeeschipper