Vrijwilligers gezocht

Website onderhouden

We hebben 3 soorten vacatures voor het onderhouden van de website:

  1. Webshop manager: Voor het onderhouden van onze webshop hebben we 2 vacatures om tochten, artikelen en walactiviteiten op te voeren en te onderhouden. Je krijgt een toelichting en instructie op welke manier wij in Woo Commerce onze webshop vormgeven. Er is afstemming met Kees als onze chef en Eddie vanwege de berekende tocht prijs
  2. Webredacteur: Voor de website zijn we ook op zoek naar een webredacteur die ons kan helpen met het onderhouden van de teksten, pagina’s op de website. Een redactioneel commentaar, een reisverslag vormgeven en plaatsen, een foto gallery opzetten enzovoort.
  3. Webtechneut: Een meer technisch onderlegde klus waarbij je je met de techniek bezig houdt waaruit de website bestaat. We hebben een migratie te gaan van hosting partij waarbij we ook een aantal plugins vervangen door vrije versies. Enige kennis van WordPress is gewenst, verder wordt je bij gespijkerd door Eddie, die dezelfde functie vervuld.

PR Commissie

De PR commissie bestaat uit meerdere mensen en we hebben vacatures voor:

  1. de Coördinator, je bent dan ook bestuurslid met als portefeuille de coördinatie van de activiteiten richting de studenten zeilclubs, nieuwsbrieven en andere PR activiteiten. Je brengt Genosea onder aandacht en formulier met de PR commissie actie om (jonge) leden te werven.
  2. De nieuwsbriever, eindverantwoordelijke voor de inhoud en het uitbrengen van de nieuwsbrief.
  3. Ondersteuning, algemene ondersteuning van de PR commissie onder het mom vele handen maken licht werk.

Contact

Bel één van de bestuursleden of stuur even een mailtje via het contactformulier. Dan kunnen we even bij babbelen over de inhoud. Qua tijdsbesteding realiseren wij ons dat we een vereniging van vrijwilligers zijn en zijn we tevreden met de tijd die jij er aan kan en wilt besteden.