Zeiltochten

Catamaran- en zwaardbootweekeinde – onder voorbehoud

 170

Een heel weekeinde lang lekker sportief zeilen met open zwaardbootjes en catamarans op de Grevelingen. Leuk voor alle sportieve zeilers van 8 tot 80!

Onder voorbehoud wegens de maatregelen ter bestrijding van Covid-19

Clear
Artikelnummer: 2020-3 Categorie: Tags: , Vertrek: 06/06/2020 2 dagen 28 deelnemers
Beschrijving

Een heel weekeinde lang lekker sportief zeilen met open zwaardbootjes, windsurfers en catamarans op de Grevelingen. Leuk voor alle sportieve zeilers van 8 tot 80! Overnachten in beach lodges en eten in het restaurant van het zeil- en surfcentrum. De prijs is inclusief twee overnachtingen (vrijdagavond – zondag), tweemaal ontbijt en éénmaal avondeten plus boten, wetsuits, trapezegordels en zwemvesten.

De vereniging heeft subsidie ter beschikking gesteld om de prijs voor de jeugd zo laag mogelijk te houden.

Er is plek voor totaal 28 deelnemers!

Er is een redelijk grote kans dat dit weekeinde niet door kan gaan vanwege de crisis rondom Covid-19. In dat geval zullen we kijken of we een alternatieve datum in het najaar kunnen plannen of dat we alles een jaar uitstellen. Mochten de beperkingen voldoende versoepeld zijn dan zal Genosea in overleg met zeil- en surfcentrum Brouwersdam bekijken of het weekeinde alsnog door kan gaan.

 

Tochtplan

Zeilen op het Grevelingenmeer

Vanuit Zeil- en Surfcentrum Brouwerdam varen wij met catamarans en open zwaardboten, waarbij we elkaar regelmatig aflossen. We keren dus steeds weer terug naar de plek waar we ook vertrokken.

Aankomst vrijdagavond 5 juni, einde zondag 7 juni om 18:00. Bij de prijs zijn inbegrepen: ontbijt om 8:00 op zaterdagochtend, avondmaaltijd zaterdagavond 19:00 en ontbijt op zondagochtend om 8:00. Het is gebruikelijk dat de deelnemers zelf broodjes, salades, fruit en drinken meenemen voor de picknick-lunch op zaterdag en zondag. Daarnaast is het handig om een klein flesje, dopper o.i.d. met water mee te nemen voor bij het avondeten!

Vertrekhaven

Aanvullende informatie
Aantal dagen

2

Aantal deelnemers

28

Prijs-categorie

Bemanning, Kind