Zeiltochten

Catamaran- en zwaardbootweekeinde

 170

Een heel weekeinde lang lekker sportief zeilen met open zwaardbootjes en catamarans op de Grevelingen. Leuk voor alle sportieve zeilers van 8 tot 80!
Clear
Artikelnummer: 2020-3 Categorie: Tags: , Vertrek: 06/06/2020 2 dagen 28 deelnemers
Beschrijving

Een heel weekeinde lang lekker sportief zeilen met open zwaardbootjes, windsurfers en catamarans op de Grevelingen. Leuk voor alle sportieve zeilers van 8 tot 80!Overnachten in beach lodges en eten in het restaurant van het zeil- en surfcentrum. De prijs is inclusief twee overnachtingen (vrijdagavond – zondag), tweemaal ontbijt en éénmaal avondeten plus boten, wetsuits, trapezegordels en zwemvesten.

De vereniging heeft subsidie ter beschikking gesteld om de prijs voor de jeugd zo laag mogelijk te houden.

Er is plek voor totaal 28 deelnemers!

Tochtplan

Zeilen op het Grevelingenmeer

Vanuit Zeil- en Surfcentrum Brouwerdam varen wij met catamarans en open zwaardboten, waarbij we elkaar regelmatig aflossen. We keren dus steeds weer terug naar de plek waar we ook vertrokken.

Aankomst vrijdagavond 5 juni, einde zondag 7 juni om 18:00. Bij de prijs zijn inbegrepen: ontbijt om 8:00 op zaterdagochtend, avondmaaltijd zaterdagavond 19:00 en ontbijt op zondagochtend om 8:00. Het is gebruikelijk dat de deelnemers zelf broodjes, salades, fruit en drinken meenemen voor de picknick-lunch op zaterdag en zondag. Daarnaast is het handig om een klein flesje, dopper o.i.d. met water mee te nemen voor bij het avondeten!

Vertrekhaven

Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam

Aanvullende informatie
Aantal dagen

2

Aantal deelnemers

28

Prijs-categorie

Bemanning, Kind