Zeiltochten

2022 – Catamaran- en zwaardboot weekend

 85

Een heel weekeinde lang lekker sportief zeilen met open zwaardbootjes en catamarans op de Grevelingen. Leuk voor alle sportieve zeilers van 8 tot 80!
De genoemde prijs is de prijs per dag.

 

Clear
Artikelnummer: 2022-02 Vaargebied: Tochtkarakter: , Inschepen: 15/07/2022 1, 2 dagen 7 deelnemers
Beschrijving
 

Sorry, maar alleen leden van Genosea hebben toestemming om deze pagina te bekijken.

Wil je lid worden? Dat kan hier.

 

Tochtplan

Zeilen op het Grevelingenmeer

Vanuit Zeil- en Surfcentrum Brouwerdam varen wij met catamarans en open zwaardboten, waarbij we elkaar regelmatig aflossen. We keren dus steeds weer terug naar de plek waar we ook vertrokken.

Overnachten in beach lodges en eten in het restaurant van het zeil- en surfcentrum. De prijs is inclusief twee overnachtingen (vrijdag- en zaterdagavond), tweemaal ontbijt en éénmaal avondeten plus boten, wetsuits, trapezegordels en zwemvesten.

Leden hebben voorrang op  introducees. Studentleden hebben 30% korting.

Er is plek voor totaal 20 deelnemers!

Aankomst vrijdagavond 17 juli, einde zondag 19 juli om 18:00. Bij de prijs zijn inbegrepen: ontbijt om 8:00 op zaterdagochtend, avondmaaltijd zaterdagavond 19:00 en ontbijt op zondagochtend om 8:00. Het is gebruikelijk dat de deelnemers zelf broodjes, salades, fruit en drinken meenemen voor de picknick-lunch op zaterdag en zondag. Daarnaast is het handig om een klein flesje, dopper o.i.d. met water mee te nemen voor bij het avondeten!

Vertrekhaven
Aanvullende informatie
Aantal dagen

1, 2

Aantal deelnemers

7

Rol aan boord:

Bemanning, Student