Zeiltochten

2023 – Den Oever – Stornoway

 885

Met de Equinoxe, een Ovni 385, varen we onder leiding van schipper/eigenaar Ton Vervest vanuit Den Oever in drie weken via de Engelse en Schotse Oostkust, het Caledonian Canal en de Hebriden naar Stornoway op Lewis, de Noordelijkste van de Buiten Hebriden in Schotland.

De schipper wil van te voren kennismaken met de aspirant bemanningsleden en er zal in april een bijeenkomst op de boot zijn om boot en bemanning te leren kennen en nadere afspraken te maken. Ook zal er nog een survivaltraining georganiseerd worden, de kosten daarvoor zijn – evenals de kosten voor eten, drinken, brandstof, havenkosten en reiskosten – niet inbegrepen in de tochtprijs. Mocht je naar de mening van de schipper niet in de bemanning passen dan vaar je niet mee en krijg je de tochtprijs terug. Wacht met boeken van je heen- of terugreis tot je een bevestiging hebt van de schipper dat je mee gaat!

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 2023-03 Vaargebied: Tochtkarakter: , , , , Inschepen: 05/05/2023 21 dagen 4 deelnemers
Tochtplan

Den Oever - Stornoway

Het plan is om van Nederland over te steken naar de Engelse Oostkust en langs de Engelse en Schotse Oostkust naar Inverness te zeilen om van daar via het Caledonian Canal door te steken naar de Schotse Westkust en dan via Binnen- en Buiten Hebriden in drie weken tijd naar Stornoway te zeilen. Afhankelijk van de voortgang, het weer en de wensen van de bemanning zullen we diverse havens aandoen.

Inschepen vrijdag 5 mei, ontschepen vrijdag 26 mei.

In Stornoway wordt van bemanning gewisseld waarna Equinoxe doorvaart naar IJsland en Groenland.

Vertrekhaven
Aanvullende informatie
Rol aan boord:

Bemanning

Aantal deelnemers

4

Aantal dagen

21