Zeiltochten

Kacheltocht

 210

Er is een schipper: Erik, er is een datum: donderdag avond 24 oktober opstappen en zondagavond 27 oktober afstappen en er is een optie op een boot met kachel in Medemblik. Dus wil je op korte termijn nog even uitwaaien op het IJsselmeer en de Waddenzee geef het aan mij door!

Het is rustig op het water, mooie herfstkleuren op het land en gezelligheid bij de kachel. En traditioneel bij de kacheltocht gaat de wintertijd in op ??oktober.

De verwachte prijs voor deze tocht is 210 euro.

Clear
Artikelnummer: 2024-09 Vaargebieden: , Tochtkarakter: , Inschepen: 24/10/2024 3 dagen 6 deelnemers
Beschrijving

Deze klassieker, de jaarlijks terugkerende Kacheltocht behoeft eigenlijk geen beschrijving meer. Deze tocht, onder soms extreme omstandigheden, maar soms ook heerlijke heldere herfstdagen, heeft de eigenschap dat de schipper alsmede de deelnemers uit eerdere jaren, allemaal proberen er elk jaar weer bij te zijn. Een tocht waarbij gezelligheid, traditie en lekker zeilen de hoofdbestanddelen vormen. Ook dit jaar weer donderdagavond 24 oktober 18.00 uur inschepen en op zondag 27 oktober om 17:00 uur weer terug.

Tochtplan

Tochtplan Kacheltocht

Er is een schipper: Erik, er is een datum: donderdag avond 24 oktober opstappen en zondagavond 27 oktober afstappen en er is een optie op een boot met kachel in Medemblik.

Het is rustig op het water, mooie herfstkleuren op het land en gezelligheid bij de kachel. En traditioneel bij de kacheltocht gaat de wintertijd in op ?? oktober.

De verwachte prijs voor deze tocht is 210 euro.

Vertrekhaven
Aanvullende informatie
Aantal dagen

3

Aantal deelnemers

6

Rol aan boord:

Kustschipper, Bemanning