Zeiltochten

2019 – Openingstocht naar Pin Mill

 375

Kijk jij ook al weer uit naar het nieuwe zeilseizoen? Wil je (weer) eens een echte oversteek maken inclusief ’s nachts doorzeilen? Wil ook jij, de voor Nederlandse zeezeilers aller belangrijkste kroeg, de Butt and Oyster in Pin Mill Engeland, een keer bezoeken? Of ben je geïnteresseerd in de historie van de voormalige overzeese gebieden van de EU?

Clear
Artikelnummer: 201903 Vaargebieden: , Tochtkarakter: Inschepen: 19/04/2019 4 dagen 6 deelnemers
Beschrijving

Voor sommigen misschien wel de eerste keer zeilen buiten de EU winkHet maakt niet uit welke motivatie je hebt, maar vanaf nu kan je, je inschrijven voor de openingstocht van het nieuwe zeiljaar.

In het paasweekeinde staat er een vierdaagse tocht van Cadzand naar Pin Mill op het programma. De bedoeling is om 18 april in de avond in te schepen en op 19 april (Goede Vrijdag) te vertrekken. Waarschijnlijk komen we dan zaterdag in de ochtend aan. Na schoon schip en een korte rust hebben we dan de gelegenheid de omgeving (inclusief de stad Ipswich) te verkennen, om aan het eind van de middag in de Butt and Oyster te eindigen voor een Pint (of wat anders) en een gezamenlijke maaltijd. Zondag vertrekken we dan weer naar het Europese vasteland. Of we dan nog even een Nederlandse of Belgische haven binnenlopen voor een  ontbijt of koffie laten we van de omstandigheden afhangen, maar in de loop van de maandagmiddag zullen we weer terugkeren in Cadzand.

Resterend eigen risico voor de gezamenlijke bemanning € 250,-

Tochtplan

Tocht naar East Anglia

Inschepen donderdagavond 18 april in de jachthaven van Cadzand Bad. Afhankelijk van de weersverwachting is het plan om van Cadzand naar Pin Mill aan de River Orwell te varen en weer terug.

Vertrekhaven

Cadzand Bad.

Aanvullende informatie
Aantal dagen

4

Aantal deelnemers

6

Rol aan boord:

Zeeschipper, Bemanning