Zeiltochten

2023 – Reykjavik – Lerwick

 885

Met de Equinoxe, een Ovni 385, varen we onder leiding van schipper/eigenaar Ton Vervest vanuit Reykjavik op IJsland via de Faröer naar Lerwick, de hoofdstad van Shetland, ten Noorden van Schotland.

De schipper wil van te voren kennismaken met de aspirant bemanningsleden en er zal in april een bijeenkomst op de boot zijn om boot en bemanning te leren kennen en nadere afspraken te maken. Ook zal er nog een survivaltraining georganiseerd worden, de kosten daarvoor zijn – evenals de kosten voor eten, drinken, brandstof, havenkosten en reiskosten – niet inbegrepen in de tochtprijs. Mocht je naar de mening van de schipper niet in de bemanning passen dan vaar je niet mee en krijg je de tochtprijs terug. Wacht met boeken van je heen- of terugreis tot je een bevestiging hebt van de schipper dat je mee gaat!

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 2023-06 Vaargebied: Tochtkarakter: , , , , Inschepen: 08/07/2023 21 dagen 4 deelnemers
Tochtplan

Reykjavik - Stornoway

Het plan is om in drie weken van Reykjavik op IJsland via de Faröer naar Lerwick op de Shetlands ten Noorden van Schotland te zeilen. Afhankelijk van het weer, de voortgang en de wensen van de bemanning kunnen er wellicht meerdere plekken op IJsland, de Faröer en de Shetlands bezocht worden.

Inschepen zaterdag 8 juli, ontschepen vrijdag 28 juli.

In Lerwick wordt weer van bemanning gewisseld waarna Equinoxe doorvaart naar Nederland.

Vertrekhaven
Aanvullende informatie
Rol aan boord:

Bemanning

Aantal dagen

21

Aantal deelnemers

4