Zeiltochten

Rondje Zeeland

 250

We maken een rondje Zeeland van vrijdagmorgen tot zondagavond in dagtochten.
Na een gezellige donderdagavond en een goede maaltijd slapen we aan boord en vertrekken we vrijdagmorgen van Willemstad via Stellendam om met het tij mee naar de Oosterschelde te varen, zaterdag blijven we op de Oosterschelde of gaan nog naar de Grevelingen. Zondag varen we binnendoor via de Krammersluis en het Volkerrak terug naar Willemstad. We hebben vier plaatsen beschikbaar voor Genosea deelnemers.
Clear
Artikelnummer: 2024-11 Vaargebieden: , Tochtkarakter: , Inschepen: 13/06/2024 3 dagen 5 deelnemers
Beschrijving

Met de eigen boot, een Bénétau Oceanis 361 Clipper, van de schipper maken we een rondje Zeeland van vrijdagmorgen tot zondagavond in dagtochten.

Voor aankomende schippers is er de mogelijkheid om een beoordeling te vragen, ook mag je oefenen met navigatie en/of manoeuvreren als je dat wilt.

Boordkas voor eten, drinken en havengeld wordt door alle gedeeld.

Vertrekhaven: Batterijhaven in Willemstad NBr.

Schipper: Ed.

Ingeschreven bemanning: Willem, Jan Joost

Tochtplan

Rondje Zeeland voor snelle beslissers

Inschepen donderdag 13 juni 17:00

Het plan is vrijdag van Willemstad via Stellendam naar de Roompot te varen, zaterdagmorgen met het tij mee de Oosterschelde op en zondag binnendoor terug naar Willemstad. Hiervoor hebben we twee dubbel kooien beschikbaar voor Genosea deelnemers (Naast de schipper).

Om het tij voor de kust mee te hebben moeten we vrijdagmorgen vroeg uit Willemstad vertrekken. We kunnen dan met afgaand tij van Stellendam naar de Roompot varen. Op de Oosterschelde kijken we hoever we willen varen voor we overnachten. Zondag varen we binnendoor via de Krammersluis en het Volkerrak terug naar Willemstad.

Alles natuurlijk met de juiste wind uit de goede hoek, anders passen we het plan aan

Vertrekhaven
Aanvullende informatie
Aantal dagen

3

Aantal deelnemers

5

Rol aan boord:

Kustschipper, Bemanning, Belangstellende / Reservelijst