Zeiltochten

South Coast of England

 550

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en omarm het avontuur op onze exclusieve 12-daagse zeiltocht vanuit Oostende naar Cowes en terug! Stap aan boord van ons luxe zeiljacht en laat de wind je gids zijn terwijl je de prachtige kustlijn van België en het Verenigd Koninkrijk verkent.

Met slechts 4 deelnemers naast onze ervaren schipper, geniet je van een intieme en persoonlijke ervaring. Leer de kneepjes van het zeilen of perfectioneer je vaardigheden terwijl je actief deelneemt aan het navigeren en trimmen van de zeilen. Beleef een onvergetelijke zomer vol zeilplezier en onvergetelijke herinneringen!

Boek nu jouw plekje aan boord.

Clear
Beschrijving

Ontdek de Magie van de Zee: 12 Dagen Zeilavontuur van Oostende naar de zuidkust van Engeland en Terug!

Stap aan boord en laat je meevoeren op een onvergetelijk zeilavontuur van 12 dagen, vanuit Oostende naar het schilderachtige Cowes en weer terug. Verken de majestueuze wateren van de Noordzee terwijl je geniet van het comfort en de luxe van ons exclusieve zeiljacht, waar avontuur en ontspanning samenkomen in perfecte harmonie.

Begin elke dag met een adembenemend uitzicht terwijl de ochtendzon de horizon kust en de zee zich uitstrekt tot aan de einder. Geniet van een heerlijk ontbijt aan dek waarna je de zeilen hijst en je klaarmaakt voor een dag vol avontuur op het water.

Ons luxe zeiljacht, een Bénétau Oceanis 361 Clipper, biedt het perfecte toevluchtsoord na een dag vol ontdekkingen. Ontspan in de ruime salon, geniet van een drankje of neem een verfrissende duik in het water van de Noordzee.

Van schilderachtige vissersdorpjes tot levendige havensteden, onze route neemt je mee naar enkele van de meest pittoreske plekjes aan de kust. Ontdek verborgen baaien, verken historische bezienswaardigheden en geniet van de lokale keuken in de charmante tavernes langs de kust.

Houd je ogen open voor nieuwsgierige zeehonden, speelse dolfijnen en majestueuze zeevogels die onze weg zullen kruisen terwijl we zeilen naar onze bestemmingen. Laat je betoveren door de schoonheid van de natuur en de wonderen van het maritieme leven.

Sluit elke dag af met een magische zonsondergang aan de horizon, terwijl de kleuren van de avondhemel zich vermengen met de kalme wateren van de zee. Geniet van een heerlijk diner aan boord of op restaurant, terwijl je de dag bespreekt met je medereizigers.

Onze 12-daagse zeiltocht van Oostende naar Cowes en terug belooft een ervaring te worden die je voor altijd bij zal blijven. Met een maximum van slechts vier deelnemers naast onze ervaren schipper, garanderen we een intieme en persoonlijke reis die is afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

Grijp deze kans om de wonderen van de zee te ervaren en reserveer vandaag nog je plek aan boord van ons luxe zeiljacht. Of je nu een ervaren zeiler bent of gewoon op zoek bent naar een unieke vakantie-ervaring, onze 12-daagse zeiltocht belooft een reis vol avontuur, ontdekking en onvergetelijke momenten.

Oostende is heel gemakkelijk te bereiken met de trein vanuit Antwerpen of met de auto, maar een parkeerplaats voor 12 dagen zal niet makkelijk te vinden zijn. De parkeerplaats Parking Maria Hendrikapark schijnt gratis te zijn. net als de Strandparking P3 Ankerstraat van waar je naar de veerpont kunt lopen of met de tram naar het station kunt rijden.

Voor aankomende schippers is er de mogelijkheid om een beoordeling te vragen, ook mag je oefenen met navigatie en/of manoeuvreren als je dat wilt.

Er is een borg van €100 per persoon die je terug krijgt als er geen aanspraak op de verzekering gedaan hoeft te worden. Boordkas voor eten, drinken en havengeld wordt door alle gedeeld.

Schipper: Ed.

Tochtplan

Tochtplan

Zondagavond aan boord om maandag morgen (3 uur na HW) te vertrekken, we varen in drie dagen naar de Solent en blijven daar tot we weer terug keren naar Oostende.

Alles natuurlijk met de juiste wind uit de goede hoek, anders passen we het plan aan.

Vertrekhaven
Aanvullende informatie
Aantal deelnemers

5

Aantal dagen

12

Rol aan boord:

Zeeschipper, Bemanning