Zeiltochten

2023 – Stornoway – Reykjavik

 885

Met de Equinoxe, een Ovni 385, varen we onder leiding van schipper/eigenaar Ton Vervest vanuit Stornoway op Lewis, de Noordelijkste van de Buiten Hebriden in Schotland, in drie weken via de Faröer naar Reykjavik op IJsland.

De schipper wil van te voren kennismaken met de aspirant bemanningsleden en er zal in april een bijeenkomst op de boot zijn om boot en bemanning te leren kennen en nadere afspraken te maken. Ook zal er nog een survivaltraining georganiseerd worden, de kosten daarvoor zijn – evenals de kosten voor eten, drinken, brandstof, havenkosten en reiskosten – niet inbegrepen in de tochtprijs. Mocht je naar de mening van de schipper niet in de bemanning passen dan vaar je niet mee en krijg je de tochtprijs terug. Wacht met boeken van je heen- of terugreis tot je een bevestiging hebt van de schipper dat je mee gaat!

Nog 1 plaatsen beschikbaar (kan nabesteld worden)

Artikelnummer: 2023-04 Vaargebied: Tochtkarakter: , , , , Inschepen: 27/05/2023 21 dagen 4 deelnemers
Tochtplan

Den Oever - Stornoway

Het plan is om van Stornoway op het eiland Lewis, de Noordelijkste van de Buiten Hebriden, via de Faröer naar Reykjavik op IJsland te zeilen. Afhankelijk van het weer, de voortgang en de wensen van de bemanning kunnen er wellicht meerdere plekken op de Faröer en/of IJsland bezocht worden.

Inschepen zaterdag 27 mei, ontschepen vrijdag 16 juni.

In Reykjavik wordt van bemanning gewisseld waarna Equinoxe doorvaart naar Groenland.

Vertrekhaven
Aanvullende informatie
Rol aan boord:

Bemanning

Aantal dagen

21

Aantal deelnemers

4